The conference schedule

Tuesday 7 September 20201

18:00 - 20:00 Registration

Wednesday 8 September 2021

8:00	-	10:00	Registration
8:30	-	9:00	Coffee Break
9:00	-	9:10	Conference opening
9:10	-	10:30	Sessions with oral presentations (4 x 20 min)
10:30	-	10:50	Coffee Break
10:50	-	12:10	Sessions with oral presentations (4 x 20 min)
12:10	-	13:10	Lunch
13:10	-	14:30	Sessions with oral presentations (4 x 20 min)
14:30	-	14:50	Coffee Break
14:50	-	16:10	Sessions with oral presentations (4 x 20 min)
16:10	-	16:30	Coffee Break
16:30	-	17:30	Poster presentations
19:00			Conference dinner

Thursday 9 September 2021

8:00	-	8:20	Coffee Break
8:20	-	9:40	Sessions with oral presentations (4 x 20 min)
9:40	-	10:00	Coffee Break
10:00	-	11:20	Sessions with oral presentations (4 x 20 min)
11:20	-	12:20	Lunch
12:20	-	13:40	Sessions with oral presentations (4 x 20 min)
13:40	-	14:00	Coffee Break
14:00	-	15:20	Sessions with oral presentations (4 x 20 min)
15:20	-	15:40	Coffee Break
15:40	-	16:40	Poster presentations

Friday 10 September 2021

9:30 - 11:30 Excursion in the Regional Technological Institute at the University of West Bohemia

REGIONAL TECHNOLOGICAL INSTITUTE

Your partner for science, research and cooperation www.rti.zcu.cz

PING 2021

PING Junior 2021 is organized with the support of funds for specific university research project SVK1-2021-008 and ERDF "Research of additive technologies for future applications in the machinery industry - RTI plus" (No. CZ.02.1.01/0.0/0.0/18_069/0010040).



